About Me

My photo
Terengganu, Malaysia
#Fatin Syahirah , 25 SEPT , student at UNIVERSITI TUN HUSSEIN ONN . Faculty Technology Management and Business .

Saturday, 5 May 2012

sangat sangat sangat sangat tak sempat !

salam.... firstly kan , tenx pade yang dah follow Aten . Wat masa nie , aten memang sangat sangat laa jarang online sebab dah keje . nak nak keje lak , banyak balik malam . so , sebab da lewat + penat kan , terus tido jer . nak berblogging memang tak sempat . twitter dengan FB pown dah terabai haa.... nak bagi no kang xmunasabah lak . =.="

nie , kebetulan tadi aten terjaga and tak boleh nak tidor . so , wat post nie untuk say tenx kat kawan kawan yang sudi menjengah and sori sebab still ade sbahagian yang aten tak dapat nak wat jejak kasih lagi . and pade yang post dekat shoutbox , selalu aten tak rep dekat situ . aten akan jejak korang and leave footprint there laa... that's why laa kalau boleh, once korang dah jejakkan mouse korang dekat blog aten nie , MINTAK SANGAT SANGAT SANGAT korang tinggalkan jejak . boleh nanti aten wat jejak kasih . hehe . . kawan kawan macan tu kan , , ? ;)

daann......., muka saye memang ade iras iras najwa letup sebab saye dengan dia kembar sepusat sepusing . :p *koya jer lebih . jangan pecaye !

kalau sempat , biasa on twitter jer . kalau pape , boleh follow sana . nanti aten follow balik yer , :) boleh mention mention nanti , :D

lastly !! tenx taw korang2 semua . I LAB U ALL ! :)

1 comment:

sHiMi sHinHae ^^, said...

okeyy jek kawan :)
dun forget hit me back k ! ^_^