About Me

My photo
Terengganu, Malaysia
#Fatin Syahirah , 25 SEPT , student at UNIVERSITI TUN HUSSEIN ONN . Faculty Technology Management and Business .

Wednesday, 25 July 2012

Lukisan dari CIUMAN BIBIR

tengah aten duk godek2 godek berbagai laman web nie sume kan, tetiba terjumpa lah satu entry nie dari dalam blog PENPATAH . sebab kan entry nie dah lama , aten la kot yang out of date sebab tahun nie baru nak baca haa... tapi tak kesah laa... benda nie memang sangat sangat ohhsemm.. sape sape yang boleh buat macam nie jugak, bagitahu aten nak tempah satu haa.. >.<

korang tengok nie eah. dari first step sampai laa akhirnye hasil yang sangat ohhsemm !

first kiss . :D



 percambahan idea. hohoho .
hasil dia dah mula nampak kan??  

LASTLY !! Lihatlah dunia.... Inilah hasilnyaa.... how?? Hebat tak?? >.<

nie adalah salah satu karya beliau yang terkenal..

ape?? korang tak percaye hehh dengan pic pic nie sume? adobe?? edit?? rekaan semata mata? itu semua atas pemikiran masing masing.. tapi nie aku aten bagi skali video penghasilan lukisan nie. untuk bagi korang lagi puas hati yee.. 





tak sangka kan?? Gincu yang korang pakai untuk mencantik ohsemm kan bibir korang tuh boleh jugak digunakan untuk menghasilkan lukisan ginie haa...

2 comments:

HannaNabiella said...

wahhh, kreatif la dy..btw..dy xpenat ke buat cmtu?jeber bibir nye nanti..bhahaha

f a t i n s y a h i r a h said...

haha . penat takpe , janji duit masuk , :)