About Me

My photo
Terengganu, Malaysia
#Fatin Syahirah , 25 SEPT , student at UNIVERSITI TUN HUSSEIN ONN . Faculty Technology Management and Business .

Wednesday, 25 April 2012

Nestle 100 Tahun Bersamamu

Sedar tak bahawa Nestle sebenarnya dah 100 tahun ??? sempena ulangtahun dorang yang ke 100 dorang nie , ade satu contest yang dorang anjurkan . . 100 tahun tu dah zaman bila lagi kan? kita dah sah sah laa belum keluar lagi masa tuhh.... tapi sebenarnye sedar tak sedar memang banyak produk Nestle yang kita pakai tahu . contohnya..,minuman Nescafe , Milo . .


cereal nie tipu laa kalau korang tak pernah makan masa kecik kecik dulu kan? sekarang pown ade lagi yang melahap.. kan ?? kan??


penggemar Coklat mesti pernah rasa sume sume nie . 

hadiah yang dorang tawarkan agak menarik jugak tahu ? memang korang akan boleh beli banyak banyak barangan Nestle wat stok kat rumah korang tahu dengan hadiah nie ! 


kalau korang berminat nak masuk kan , tekan link bawah nie ha !! cepat cepat . . 

cara cara dia senang jer . korang boleh masuk peraduan nie melalui Twitter , Penulisan pendek , gambar atau video . senang kan??? sebelum tu korang kena pilih dulu korang nak bercerita pasal brand ape . cerita korang tu boleh laa yang sekarang ke , kenangan dolu dolu ker , ape ape jer laa... janji yang menarik and boleh menarik perhatian juri untuk bagi korang menang ! tapi cerita tuh harus laa relate dengan tahun yang korang pilih taw . 

nak cite panjang pown saye tak berapa nak reti sangat , jom klik ramai ramai link tuh . :)

No comments: